O2 mění kreativu v kampani na podporu Chytré sítě

pondělí, 02. června 2014, 11:24 Aktuality, Reklama MediaGuru

Mobilní operátor O2 mění v pondělí 2. června kreativu v kampani na podporu Chytré sítě. Nově se zaměří na komunikaci digitální televize O2TV a její služby O2TV Go, kterou si lze bezplatně stáhnout a sledovat online vybrané pořady na mobilu nebo tabletu.

V reklamních spotech hraje hlavní role opět mladá rodina, kterou operátor představil v květnové kampani. „Hlavní roli tentokrát dostal táta ,správňák‘, který oželí fotbal na velké televizní obrazovce v obýváku a pro zachování klidu na domácím hřišti se raději přesune s mobilem na lavičku v parku. Díky aplikaci O2TV Go mu ale žádný gól stejně neunikne,“ říká Pavel Jankovský, ředitel marketingové komunikace v O2.

Kampaň poběží na internetu, v televizi, outdooru a tisku. Doplní ji komunikace na prodejnách. V televizi budou vysílány 30s a 15s spoty na kanálech Nova Group, Prima Group, TV Barrandov a v síti Atmedia.

On-line kampaň stojí na velkých, viditelných plochách v kombinaci s cílenou výkonnostní reklamou a O2 v ní využívá i zcela nových formátů jako například Google Gmail Promotions.  

televize_v_mobilu

televize_v_tabletu

televize_do_kapsy

Kreativní koncept připravila agentura VCCP Bratislava, režie reklamních spotů se ujal Tomáš Řehořek. 

-kch-