Coca-Cola zhudební v kampani vybrané vzkazy

pondělí, 04. srpna 2014, 09:32 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Coca-Cola na začátku července odstartovala novou letní kampaň „Řekni to písní“ a nahradila ikonická loga na etiketách lahví Coca-Cola, Coca-Cola light a Coca-Cola Zero úryvky 17 československých a 45 zahraničních písní. Nyní se součástí kampaně stává také služba „open service“, díky které získají vybraní šťastlivci svou vlastní píseň.

Každý může na webové stránky www.reknitopisni.cz zaslat krátkou zprávu o 72 znacích, kterou by si přál zhudebnit. Ze zaslaných zpráv si poté zpěvačka a skladatelka Elis vybere každý den jeden text, který zhudební. Hotovou písničku vyrobenou přímo „na míru“ budou moci fanoušci, stejně jako ostatní videoklipy z kampaně, sdílet na sociálních sítích.

Služba open service navíc dává možnost dalším hudebníkům registrovat se na stránce, vybrat ze zaslaných zpráv a zapojit se tak do jejich zhudebňování.

Hlavním cílem kampaně, která v České republice poběží do konce srpna, je podpořit mladé lidi, aby sdíleli své emoce a komunikovali spolu prostřednictvím hudby.

-kch-