Marketing Dell ČR a SK povede Stanislav Hájek

pátek, 08. srpna 2014, 07:40 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Novým marketingovým ředitelem Dell pro Českou republiku a Slovensko se stal Stanislav Hájek. Ten střídá Milana Ponerta, který v rámci společnosti povýšil na pozici Channel Sales Tools manažer pro oblast EMEA (Evropa, Blízký a Střední východ, Afrika).

Stanislav Hájek
Stanislav Hájek

Stanislav Hájek ve firmě pracuje od roku 2006, kdy nastoupil jako produktový manažer. Pozicí marketingového ředitele tak rozšiřuje svou dosavadní funkci Channel Marketing manažer o aktivity pro koncové zákazníky.

Stanislav Hájek vystudoval Českou zemědělskou univerzitu v Praze a v roce 2001 začal pracovat v Konsigna Solution jako projektový manažer. Před nástupem do společnosti Dell v květnu 2006 zastával tři roky pozici produktového manažera ve Fujitsu Siemens Computers. Stejnou pozici pak dva roky zastával ve svém nynějším působišti.

Milan Ponert
Milan Ponert

Milan Ponert bude ve funkci Channel Sales Tools manažera zodpovědný za management, vývoj a adaptaci nástrojů pro Dell channel partnery ve všech regionech a zemích EMEA. Dříve působil ve společnosti Expert & Partner Engineering jako konzultant týmu hardwarových projektů. Do Dellu, kde začal pracovat jako konzultant pro klíčové zákazníky, přišel v roce 2000, později se vypracoval na pozici Enterprise Product Manager. Funkci marketingového ředitele zastával od roku 2008.

-kch-