Pedigree a Whiskas spouští kampaň pro útulky

pondělí, 25. srpna 2014, 08:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Mars Czech, výrobce krmiva značek Pedigree a Whiskas, a Nadace na ochranu zvířat společně spouštějí 6. ročník kampaně „Pomozte naplnit misky v útulcích“. Oslovit chce především spotřebitele, kterým není lhostejný osud opuštěných zvířat. Ti se mohou zapojit v období od 18. srpna do 2. listopadu nákupem jakýchkoliv výrobků značek Pedigree a Whiskas. Po skončení kampaně bude na základě množství prodaných výrobků přerozděleno vybraným útulkům krmivo.

Pomozte naplnit misky v utulcich

Kampaň „Pomozte naplnit misky v útulcích“ byla poprvé spuštěna v roce 2009. V  loňském roce bylo do vybraných útulků věnováno 687 812 misek psího a 636 643 misek kočičího krmiva. Během pětiletého působení je to přes 200 tun krmiva značek Pedigree a Whiskas, což odpovídá 36 velkým potravinovým cisternám o obsahu 32 000 litrů. Letos běží ve všech obchodních řetězcích, nově také v internetové prodejně Mall.cz.

Od samého začátku kampaň podporuje také zpěvačka a patronka Nadace na ochranu zvířat Marta Kubišová, která v minulosti namluvila spot.

-kch-