Rockstar uvede novinku na mistrovství v FMX

sobota, 02. srpna 2014, 08:52 Aktuality, Marketing MediaGuru

Značka energetických nápojů Rockstar Energy Drink, z portfolia společnosti PepsiCo, rozšiřuje svou nabídku pro Českou a Slovenskou republiku. Po loňském uvedení série kyselých příchutí „Super Sours“:„Bubbleberry“ a „Green Apple“ přichází letos s novinkou malinového Rockstar Blue Rasperry.

Tisk

Jako první ji budou mít možnost ochutnat návštěvníci mistrovství ČR v FMX, které se koná 2. srpna v Benešově za účasti mistra světa Libora Podmola. Poté bude k dostání ve vybraných potravinových řetězcích a na čerpacích stanicích. Novinka bude podpořena v místě prodeje, na sociálních sítích – na Facebooku a Instagramu – a dalších bikerských eventech.

„Nárůst spotřeby energy drinků v posledních letech je tažen především jejich ochucenými variantami,“ popisuje Zuzana Spurná, brand manager Rockstar Energy Drink pro ČR a SR. 

Na ochucené varianty přitom spoléhají i další značky energetických drinků. V loňském roce na podzim uvedl v ČR tři příchutě Red Bull. Semtex každý rok sází na limitované edice, letos s příchutí kaktusu.

-kch-