Ballantine’s se spojuje s hudbou, spouští Backstage

pátek, 12. září 2014, 10:53 Aktuality, Marketing MediaGuru

Značka whisky Ballantine’s posiluje na českém trhu své propojení s hudbou. Za tímto účelem spouští nový koncept Ballantine’s Backstage, v němž se spojuje s vybranou hudební skupinou a nabízí fanouškům možnost nahlédnout do zákulisí. „Podstata projektu spočívá v tom, že chceme přinést muziku tam, kde má být, a poskytnout fanouškům nezapomenutelný zážitek,“ popisuje Kateřina Hvězdová, brand manažerka značky Ballantine’s.

První českou skupinou, s níž Ballantine’s navázala spolupráci, je Divokej Bill. Vybrané koncerty akustického turné kapely doprovodí komfortní backstage, kde si budou moci jejich fanoušci vyslechnout privátní koncert, s občerstvením a whisky.

Ballantine's Backstage

Divokej Bill

Projekt bude podporován na FB profilu značky a kapely a také v rámci on-trade a off-trade aktivací. O volný vstup se bude soutěžit ve většině obchodních řetězců a také v 60 vybraných podnicích v Praze, Ostravě a Českých Budějovicích, kde získá čtyři volné vstupy ten, kdo vymyslí nejlepší rým na téma Divokej Bill.

plakát BB s lahví

Do budoucna se bude Ballantine’s spojovat s dalšími skupinami. Nevylučuje ani aktivaci v rámci hudebních festivalů.

Ballantine’s Backstage navazuje na celosvětový koncept „Stay True Journeys”, do kterého je zapojena internetová televize Boiler Room TV. Ta pravidelně streamuje vystoupení umělců, kteří posouvají hranice současné hudby. Projekt v budoucnu zprostředkuje divákům také autentické příběhy lokálních hudebníků z nejrůznějších koutů světa tím, že ukáže, jak různí lidé, místa a faktory definovali tu kterou hudební kulturu. Za tímto účelem uspořádá příští rok sérii eventů, na kterých vystoupí slavná jména i nováčci hudební scény.

-kch-