Praha přivítá mezinárodní konferenci o plánování

pondělí, 29. září 2014, 11:49 Aktuality, Reklama MediaGuru

V úterý 4. listopadu 2014 bude Praha hostit mezinárodní konferenci o plánování – European Planning Conference 2014. Jejím záměrem je spojit evropské plánovače komunikace a zabývat se otázkami plánování a strategie komunikace.

K tématům, o kterých se bude na konferenci mluvit, patří například: vyprávění v integrované komunikaci, rozhodování lidí a efektivní inzerce, jak rozvíjet nový byznys, role strategického plánovače v post reklamním světě nebo jak mohou značky skutečně zasáhnout své zákazníky,

Mezi řečníky se objeví: Paul Arnold, zakladatel společnosti Paul Arnold Consulting UK, Kris Hoet, managing partner Duval Guillaume Modem Antverpy, Mark Johnson, managing director  BrainJuicer, Robert Dysell, planning director, ACNE Advertising and R&D, Ivan Tanič, strategický plánovač, Bruketa&Žinić OM Záhřeb, Kai Platschke, zakladatel Happyhappyjoyjoy Berlin nebo Emil Jimenez, CEO/CCO Passion Communications Praha.

Další informace o konferenci najdete zde. MediaGuru.cz je mediálním partnerem konference. Čtenáři našeho serveru mají nárok na 10% slevu. V případě, že ji budou chtít uplatnit, nechť v registraci uvedou, že jsou čtenáři MediaGuru.cz.

Podrobný program je k dispozici k nahlédnutí zde:European Planning Conference Prague 2014 BROCHURE

-mav-