Seznam.cz připravuje certifikaci Sklik pro agentury

pátek, 26. září 2014, 06:55 Aktuality, Internet & Mobil, Reklama MediaGuru

Společnost Seznam.cz připravuje na začátek roku 2015 start certifikačního programu Sklik pro PPC a mediální agentury. Program má agenturám přinést výrazně užší spolupráci se zástupci Skliku a lepší přístup k know-how tohoto reklamního systému.

Cílem projektu je, aby uživatelé reklamního systému Sklik a potencionální klienti PPC a mediálních agentur na první pohled viděli, že daná agentura dokáže plnit certifikační podmínky společnosti.

„Chceme s agenturami intenzivně spolupracovat, předávat jim know-how, novinky a rozvíjet kampaně klientů pod jejich správou. Inzerenti budou mít jistotu, že agentura, která nese označení ,Certifikovaná agentura Sklik‘, má díky širokému portfoliu dosavadních klientů dostatek zkušeností a je připravena poskytnout plnohodnotný servis i velkému klientovi,“ řekl David Velechovský, manažer obchodního týmu Sklik. 

První agentury, které v lednu 2015 obdrží Sklik certifikaci, musí splnit mimo jiné následující podmínky: minimální obrat spravovaných klientů v Skliku 1 mil. korun, alespoň 10 aktivních klientů a dva aktivní PPC specialisty. 

-kch-