Starbucks otevírá první kavárnu typu „office store“

pondělí, 01. září 2014, 15:53 Aktuality, Marketing MediaGuru

Starbucks Coffee Company otevírá v České republice první kavárnu typu „office store“. Nová kavárna je umístěna v kancelářském centru Florentinum.

Kavárna je navržena v designu kombinujícím teplé dřevěné obklady s kovovými prvky. Dekorace je tvořena kávovou tematikou se zaměřením na příběh kávy arabica a tradici značky Starbucks, která byla založena v roce 1971 v americkém Seattlu.

Centrálním prvkem kavárny je bar, kde se připravují veškeré nápoje a pokrmy vyškolenými baristy. Uvnitř prostoru jsou pak pro návštěvníky k dispozici barové stolky ke stání.

Interier_kavarny_1

Interier_kavarny_2

„Design kavárny jsme zvolili tak, aby nabídl poklidné třetí místo mezi domovem a prací pro místní byznys komunitu, kde je možné si odpočinout od pulzujícího okolí nebo se potkat s obchodními  partnery či přáteli,“ uvedl Brian Aherne, regionální ředitel provozu Starbucks za Českou republiku a jižní Polsko a dodal, že společnost neustále sleduje nové potenciální lokality nejen v Praze, ale i v hlavních regionálních městech České republiky. V současné době provozuje Starbucks v České republice 18 kaváren.

-kch-