ČPP startuje kampaň na autopojištění

sobota, 18. října 2014, 10:29 Aktuality, Reklama MediaGuru

Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) startuje v pondělí 20. října kampaň na podporu autopojištění se sloganem „Nebezpečí číhá všude“.

„Abychom zvýšili povědomí o důležitosti a významu pojistné ochrany pro běžného občana, zejména pak v kontextu nového občanského zákoníku, připravili jsme pro zájemce o autopojištění zajímavý benefit,“ říká Igor Rolínek, manažer úseku marketingu. Motoristé, kteří si u ČPP pojistí své auto, získají pojištění odpovědnosti na jeden rok zdarma. Každý nový klient obdrží navíc kupon v hodnotě až 500 korun na sjednání majetkového pojištění.

CPP

Kampaň bude probíhat v outdooru, tisku a televizi. V outdooru bude k vidění na billboardech a velkoformátových plochách po celé České republice, motiv kampaně se objeví také na CLV a teploměrech čerpacích stanic. V tisku se objeví například v Denících ČR, Právu, Blesku, MF Dnes, Lidových novinách, Hospodářských novinách, Ekonomu, Týdnu, Světě motorů, Instinktu, Sedmičce, Týdeníku Televize, TV Maxu a také v zákaznických novinách obchodního řetězce Kaufland ČR.

Televizní spot s Patem a Matem poběží na televizních kanálech společností Nova Group, Prima Group a TV Barrandov. TV spot bude nasazen také na obrazovkách městských úřadů, dopravních inspektorátů, monitorů v MHD a nemocnicích.

Na přípravě podzimní kampaně ČPP spolupracovala s reklamní agenturou Arnold Prague.

-kch-