Heineken spouští audiovizuální mapu Prahy

pátek, 03. října 2014, 12:44 Aktuality, Reklama MediaGuru

Heineken představuje u příležitosti nadcházejícího Designbloku, který se koná v Praze ve dnech 7. až 12. října, interaktivní audiovizuální mapu, zobrazující 3D model Prahy z ptačí perspektivy. Cílem aplikace Heineken City Symphony je, aby návštěvníci expozice značky své zážitky dále virtuálně rozšířili.

Mapa zobrazuje vše, co se v danou chvíli ve městě skutečně děje, a to včetně projíždějící MHD. Jednotlivá stanoviště přitom na sebe vážou vizuální efekty a zvuky. Pokud uživatel nahraje fotku nebo zveřejní příspěvek, přispěje do symfonie, která se vytváří a neustále mění v reálném čase.

„Díky této aplikaci můžeme nejen lidi mezi sebou seznámit, ale všichni zainteresovaní najdou jak Heineken bary v jejich okolí, tak i vzdálenost od jednotlivých klubů, kde se něco děje. Pokud jsou milovníci designu, vidí online, jak daleko jsou vzdáleni od expozic Designbloku,“ vysvětluje Richard Gažo, manažer značky Heineken. Aplikaci vytvořila pivní značka ve spolupráci s agenturou Zaraguza.

Heineken letos na Designbloku v domě U Minuty na Staroměstském náměstí představí také bar, ožívající díky hudbě a lidem. Minimalistický design ukáže panorama Prahy jako živoucí metropole s dominantami vytvořenými z lahví Heineken.

Idea metropole coby skvělého místa k životu je značce Heineken vlastní. Letos uvedla limitovanou edici Heineken Cities, na jejichž etiketách se objevila také Praha.

-kch-