PR Summit představí trendy v public relations

čtvrtek, 02. října 2014, 11:17 Aktuality, PR MediaGuru

Na letošním ročníku PR Summitu, který proběhne 22. října v prostorách pražského Žofína, bude na téma „Hranice byly zbořeny. Public relations na prahu nové éry“.

Klíčové trendy v public relations představí Danny Rogers, šéfredaktor magazínu PR Week. O start-upech v nové éře pohovoří Csaba Faix, který stojí za komunikací Prezi. Dále vystoupí Petra Mašínová, ředitelka Newton media, či Robert Chvátal, CEO společnosti Sazka. O měření PR bude mluvit Barry Leggetter z International Association for Measurement and Evaluation of Communication, Petr Topinka, který je mimo jiné podepsán pod kampaní hnutí ANO, promluví o politickém marketingu. Martin Ježek a Ivan Tučník z Inspiro Solutions ukáží stav bloggerů a opinion leaderů v České republice.

Během konference bude vyhlášena i PR osobnosti roku 2014. Mezi nominovanými je Vladimír Bystrov z Bison & Rose, Hany Farghali, ředitel externí komunikace v ČSOB, kavárník a kulturní aktivista Ondřej Kobza, Ivo Měšťánek z CHM Communication a Václav Pavelka z Native PR.

Více informací naleznete zde.

-kch-