3D aplikaci L’Oréalu uvede v ČR Celeste Buckingham

čtvrtek, 13. listopadu 2014, 12:39 Aktuality, Marketing MediaGuru

Aplikace Make-up Genius, vyvinutou značkou L´Oréal Paris, bude od ledna 2015 k dispozici i v České republice. Její tváří se pro Čechy a Slovensko stala zpěvačka Celeste Buckingham.

Loreal

S aplikací Make-up Genius vstupuje L'Oréal Paris do virtuální éry make-upu. Je založena na stejném principu jako 3D filmy – na technologii „RT Track 64“. Jejímu vývoji se věnovali vědci více než 10 let. Jedná se o patentovaný algoritmus mapující rysy a pohyby obličeje pomocí zrcadlového fotoaparátu. Ten zachycuje 64 úhlů obličeje a téměř 100 různých výrazů. Při zkoušení navíc aplikace zachycuje pohyby v rozsahu 60° a líčení se tak pohybuje s osobou jako ve skutečném zrcadle.

Cílem aplikace je umožnit postupné vyzkoušení celého portfolia líčidel L´Oréal Paris, všech aktuálních módních looků nebo třeba najít to správné líčení k vašemu outfitu. V rámci aplikace jsou připraveny profesionální tutoriály, které předvedou, jak doporučený look vytvořit. Aplikace také nabízí možnost oskenovat čárový kód konkrétního produktu přímo v prodejně a zkusit, jak by vypadal v praxi.

Aplikace bude zdarma ke stažení na App Store a Google Play.

-kch-