České aerolinie spouští předvánoční kampaň

úterý, 02. prosince 2014, 10:17 Aktuality, Reklama MediaGuru

České aerolinie spustily začátkem prosince předvánoční kampaň se sloganem: „Nadělte si pod stromeček společné zážitky“. Kampaň, jež potrvá do 14. Prosince, je zaměřena zejména na český, slovenský, německý, francouzský, italský a španělský trh.

Jejím hlavním sdělením je, že letenka může být i vánočním dárkem, a klade si za cíl zvýšit prodej letenek v předvánočním období.

CSA

Předvánoční kampaň se na českém trhu objeví v online i v offline médiích. S vizuálem kampaně se tak setkají návštěvníci portálů Seznam.cz nebo Google.com a dále čtenáři zpravodajského portálu Novinky.cz. Kampaň bude rovněž podpořena reklamou na webových stránkách společnosti a profilech Českých aerolinií na sociálních sítích.

V Praze bude kampaň využívat indoorové i outdoorové nosiče, například rámečky v metru na linkách A a B či LED bigboardy. V indooru se objeví na digiboardech v obchodních centrech Smíchov, Metropole Zličín, Palladium, Kotva, Europark Štěrboholy, Slovanský dům nebo Eden. Inzerce se dále objeví i v tisku, konkrétně v Hospodářských novinách a v Právu.

Na zahraničních trzích poběží kampaň zejména přes online kanály prostřednictvím Google Adwords. Ve vybraných zemích kampaň doplní i komunikace prostřednictvím webových stránek a portálů cestovních kanceláří a agentur.

Copywriting kampaně pochází z dílny agentury Leo Burnett, kreativní zpracování bylo zrealizováno in-house.

-kch-