Jankovičová se stává novým partnerem Triadu

úterý, 09. prosince 2014, 14:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Slovenská agentura Triad Advertising, mající pobočku i v České republice, rozšiřuje svou strukturu partnerů. Novým partnerem se stává Petra Jankovičová, která je ve společnosti od konce roku 2011 na pozici Managing Director.

Petra Jankovičková
Petra Jankovičová se stala novým partnerem agentury Triad Advertising.

„Petra stála v čele Triadu v Praze už od jeho začátku. Pod jejím vedením se Triad dostal mezi špičku českých digitálních agentur. Dnes zaměstnává 28 lidí a vytváří kampaně, které je vidět kromě  ČR a SR i v dalších devíti zemích Europy. Když se podívám na cíle, které jsme si před vstupem na český trh stanovili, myslím, že jsme je všechny několikanásobně překročili. Moc bychom si přáli, aby Triad v Praze pokračoval i dále stejným tempem. Proto jsme se rozhodli posilnit Petřinu pozici ve firmě a jsme rádi, že nabídku stát se v českém Triadu partnerem přijala,“ řekl Marek Mrázik, jednatel a zakladatel společnosti Triad.

Petra Jankovičová se dříve starala o PR aktivity slovenské pobočky Microsoft, pracovala také jako vedoucí PR a online komunikace TEDxBratislava. „Nemyslím si, že se něco výrazně změní z mého přístupu k práci. V Triadu jsem pracovala vždy s tím, že buduji něco, jako by to bylo mé vlastní. Tento projev důvěry a ocenění mého snažení mě motivuje k tomu, abych ještě přidala a pokračovala v našlápnutém trendu,“ komentuje svou novou pozici.

-kch-