O2 TV: Počet zákazníků překročil 182 tisíc

úterý, 16. prosince 2014, 14:52 Aktuality, Internet & Mobil, TV MediaGuru

Počet zákazníků digitální televize O2 TV překročil na začátku prosince hranici 182 tisíc. Za uplynulé dva měsíce počet předplatitelů vzrostl o více než 4 tisíce, oznámila v úterý O2. Svůj podíl na tom má mít i nově zavedená služba O2TV Go, která umožňuje díky stejnojmenné aplikaci sledovat televizní vysílání na mobilních zařízeních. Od svého uvedení na trh eviduje na 178 tisíc stažení.

Na období vánočních svátků se O2TV rozhodla zpřístupnit celou programovou nabídku. Více než 100 kanálů je majitelům O2 TV k dispozici od 15. prosince do 5. ledna. V nabídce nejsou obsaženy kanály pro dospělé. Na pozici 666 budou navíc diváci moci sledovat nonstop hořící krb, který na Silvestra a Nový rok nahradí ohňostroj. Hořící krb byl loni hitem norské televize, která jej vysílala nepřetržitě 12 hodin.

Digitální televizi lze objednat od 299 Kč měsíčně. V ceně jsou obsaženy 2 balíčky s tematickými programy a licence pro mobilní televizi O2TV Go na 4 různá zařízení. Součástí služby je přístup k Videotéce a možnost využívat funkce Nahrávání a Zpětné zhlédnutí.

-mav-