Prima vysílá z mobilního studia a vydává kalendář

pátek, 05. prosince 2014, 18:38 Aktuality, TV MediaGuru

Televize Prima opět zapojí své mobilní zpravodajské studio. Poslední letošní zastávkou zpravodajské roadshow je v pátek 5. prosince pražské Staroměstské náměstí. S akcí je spojen i křest charitativního kalendáře Je Prima být spolu.

Mobilní studio TV Prima nabídne zázemí pro celé večerní zpravodajství, tedy pro hlavní Zprávy, Krimi zprávy, Divácké zprávy a VIP zprávy. Diváci si budou moci zpravodajský kamion prohlédnout a připojit se ke křtu charitativního kalendáře. Na místě se bude soutěžit o vstupenky na koncert Karla Gotta a prodávat první výtisky kalendářů i s jeho vlastnoručním podpisem.

V charitativním kalendáři se objevuje třináct osobností zpravodajství a publicistiky. Kalendář Je Prima být spolu pomůže Sdružení SOS dětských vesniček. Kalendář vyšel 1. prosince 2014 v limitované edici 777 kusů. K dostání je prostřednictvím stránek iPrima.cz/eshop za 499 korun.

„Kalendáři dominují emoce a energie. Všechny snímky vznikly v pohybu, a troufnu si říci, že pro všechny moderátory to byla zkouška jejich fyzických sil," řekl fotograf Ondřej Pýcha. 

„Z každého prodaného kusu jde finanční příspěvek na projekt SOS dětských vesniček s názvem SOS Kompas. Ten pomáhá rodinám, které jsou ve složité sociální či materiální situaci a hrozí jim odebrání dítěte," uvedl marketingový ředitel TV Prima Aleš Pýcha.  

kalendar Je Prima byt spolu_kolaz

-mav-