Provozovatel Kinosvět TV vydává e-magazín

úterý, 16. prosince 2014, 10:53 Aktuality, Internet & Mobil, TV MediaGuru

Společnost Mediapoli Group, jež mimo jiné provozuje stanice CS film, CS mini, Horor Film, Kinosvět a další, představila 12. prosince nový internetový magazín Magazín Universe.

MagazinUniverse

Magazín nabízí populárně-naučné články a fotografie z oblasti vědy a poznání, vesmíru a planety Země, historie či životního stylu, nevyhýbá se ani kuriozitám a záhadám. „Obsah magazínu aktuálně zahrnuje přes 800 článků s fotografiemi a každý měsíc se obohatí o další desítky nových,“ říká Leoš Pohl, jednatel a vlastník společnosti Mediapoli, která Magazín Universe provozuje.

„V lednu obsah postupně získá multimediální podobu: rozšíří se například o video a interaktivní grafiku. Počítá se i s dalšími službami a s jeho rozšířením o zábavu,“ dodává Leoš Pohl.

Magazín Universe úzce spolupracuje s vydavatelstvím RF Hobby a jeho časopisy 21. století, Epocha, Enigma či History Revue. Současně má být koncipován tak, aby mohl sloužit jako prémiová služba volně vysílající televize dokumentárních a celovečerních filmů TV Kinosvět. Je zpoplatněný formou premium SMS v ceně 33 Kč získá zájemce volný měsíční přístup nejen k nejnovějším článkům, ale i k archivu. Roční předplatné stojí 299 Kč.

Magazín Universe je dostupný na všech digitálních platformách, tedy na počítačích, laptopech či tabletech. Na přípravě webu spolupracovalo ostravské televizní studio Polar TV.

-kch-