CNC zastupuje weby rodiny Extra.cz

pátek, 09. ledna 2015, 15:04 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Vydavatelství Czech News Center bude nově obchodně zastupovat on-line média Extra.cz, Extrastory.cz a G.cz, které vlastní Jan Barta. Podle CNC dochází tímto krokem k posílení balíčku CNC Ženy, který v průměru osloví 1,5 mil. reálných uživatelů z ČR měsíčně. Od poloviny roku 2014 weby zastupovala skupina Tiscali Media.

„Zastupováním on-line médií  Extra.cz, Extrastory.cz a G.cz zvyšuje CNC zásah na 2,3 mil. RU z ČR a mezi provozovateli se tak dostává před Mladou frontu a Tiscali Media,“ komentuje situaci obchodní ředitel CNC David Šaroch.

„Společným vytvořením takto velkého čtenářského zásahu vznikla velmi zajímavá inzertní platforma, jež bude zcela jistě atraktivní pro každého zadavatele,“ říká ředitel společnosti Extra online media Tomáš Kačena.

Na slova Davida Šarocha reagoval Michal Fejk z Tiscali Media. „Hovoříme-li o měsíční návštěvnosti (tedy v článku uvedených 2,3 mil lidí měsíčně pro CNC), potom Tiscali Media (ale i Mladá fronta) jsou v kategorii „provozovatelé“ před CNC. Tiscali Media má měsíční návštěvnost více než 2,8 mio RU (zdroj: NetMonitor 11/2014)," uvedl Fejk.

CNC nově nabízí inzertní balíčky CNC Zábava, CNC Active, jenž cílí na mladší cílovou skupinu ve věku 18 až 34 let, svobodné a se zájmem o technologie, značky, cestování a společenské dění, a CNC Premium, který cílí na čtenáře se širokým rozhledem a zájmem o zpravodajství. Tímto balíčkem chce oslovit vysoce bonitní skupinu vzdělaných čtenářů z velkých měst a vyšších socioekonomických skupin.

-kch-