Digitální sekci AKA povede letos Oldřich Dostál

čtvrtek, 08. ledna 2015, 11:57 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé, Reklama MediaGuru

Historicky sedmým předsedou sdružení Digitální Agentury, sekce při AKA se stal Oldřich Dostál, ředitel digitální divize mezinárodní komunikační agentury McCann Prague. Zkušenosti s obchodem získal na klientské straně a posledních devět let se stará se svým týmem o kompletní online komunikaci mezinárodních i lokálních zadavatelů.

Oldřich Dostál
Oldřich Dostál

Na postu předsedy se pravidelně střídají zástupci členských agentur už od roku 2010. Oldřich Dostál nastupuje po Vladimíru Rejlkovi z agentury Wunderman.

Jako společný projekt Asociace komunikačních agentur a její sekce Digitální agentury vznikla iniciativa Férový tendr. Projekt, v rámci kterého byl zformulován soubor doporučení pod názvem „Zásady férového tendru“, má za cíl eliminovat zbytečně vypisované tendry a pro ty ostatní stanovit jasná pravidla, z jejichž dodržování budou profitovat agentury i zadavatelé. V letošním roce budou pokračovat i interaktivní workshopy pro klienty.

„Jsem rád, že můžu být jako předseda u rozjezdu Férového tendru, ale i speciálního vzdělávacího programu, který připravujeme pro zájemce o accountské pozice v oblasti digitálního marketingu. Na detaily se můžete těšit už na jaře,“ říká Oldřich Dostál.

-kch-