Marcel Náhlovský přebírá vedení agentury OMD

pátek, 30. ledna 2015, 16:41 Reklama MediaGuru

Od 1. února zaujme post managing directora mediální agentury OMD Czech.

Dosavadní client service director mediální agentury OMD Czech (skupina Omnicom Media Group) Marcel Náhlovský se od začátku února posouvá na post managing directora OMD Czech. Nahrazuje tak Jana Řeháka, který OMD dosud vedl. Řehák odchází věnovat se vlastním aktivitám.

Marcel Náhlovský je dlouholetý client service director agentury OMD, pro OMD pracuje už deset let. Celý svůj dosavadní profesní život strávil v médiích a reklamě. Pracoval v Leo Burnett Advertising, byl u zrodu mediální agentury Starcom v České republice, řídil časopisy Reflex, Blesk pro ženy nebo ABC jako managing publisher časopisecké divize vydavatelství Ringier. V OMD pracoval pro dlouhou řadu lokálních a mezinárodních klientů a vedl široký tým mediálních plánovačů.

„Role mediálních agentur se postupně mění. Kromě cen a efektivního plánování v digitálním prostředí bychom neměli zapomínat na nápady a odvahu tvořit. Klienti si již nechtějí kupovat jenom bezvadný ceny, ale především zájem a s tím související výsledek,“ říká nastupující managing director OMD.

Náhlovský se tak ve struktuře Omnicom Media Group zařadí na rovinu managing directorů společně s Jiřím Herianem (managing director PHD) a Šárkou Vránovou (managing directorka sdružení OPera).

-mav-