Vedení české agentury STRV se stěhuje do L.A.

pondělí, 05. ledna 2015, 16:02 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Původně česká agentura STRV stěhuje své vedení po třech letech působení v San Franciscu do Los Angeles. Důvodem přestěhování jsou zejména lukrativní značky a velké agentury, se kterými STRV navázala v L.A. spolupráci.

„Nároky na kvalitu prototypů a rychlost práce jsou podobné jako u technologických startupů. Rozdíl je však v jednání a profesionálním přístupu, který na technologické scéně Silicon Valley není vždy pravidlem,“ vysvětluje jeden ze spoluzakladatelů STRV Lubo Smid.

STRV poslalo během posledních tří měsíců do Kalifornie 15 vývojářů a kreativců a v Praze přestěhovala tým 50 lidí do nové kanceláře ve Slovanském domě. V Los Angeles plánuje měsíčně měnit 3-5 členné týmy kvůli motivaci, atmosféře a užší kooperaci při plnění náročných zakázek.

Agentura STRV se v loňském roce přejmenovala. Původní název uLikeIt se změnil na Strive, později na verzi bez samohlásek STRV. Firma působí především na americkém trhu, sídlo má nejen v Los Angeles, San Franciscu, ale i v New Yorku. Kompletní vývoj aplikací však probíhá v Praze.

-kch-