Vzniká značka tAdy, zastřešující čtyři agentury

středa, 28. ledna 2015, 08:15 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Pražské sdružení agentur Adexpres, Bistro, Bistro Social a Mobile Internet bude nově vystupovat pod názvem tAdy. Jmenované agentury působí na trhu více než 5 let a v současnosti skupinu tvoří tým více než 60 mediálních a kreativních specialistů.

„Chceme dát vědět světu, že nejsme jen stand-alone brandy, které se v průběhu roku majetkově propojily, nýbrž strategickou multifunkční kreativně mediální skupinou, s jednotnou vizí, strukturou a cíl,“ komentuje vznik tAdy Jan Galgonek, Managing Director.

Korporátní identita vznikla po vedením Pavla Flégla. Značka tAdy má symbolizovat jednotu v rámci komunikace uskupení agentur, a to zejména ve vztahu ke klientům a pro tendry. Samotné názvy agentur nebudou procházet změnami.

Logo zastřešující značky tAdy
Logo zastřešující značky tAdy

Cílem vedení tAdy je, aby měla každá entita maximálně 10 až 15 % výnosů od společných klientů skupiny. V současné době vlastní Jan Galgonek 100 % v Adexpresu s tím, že Adexpresu připadá 80 % v Bistru, po 10 % mají kreativní ředitel Pavel Flégl a Managing Partner Tomáš Kleňha. Jan Galgonek rovněž vlastní 90 % v novém Bistru Social, 10 % pak vlastní ředitel divize Ondřej Pavelek. V Mobile Internetu vlastní Jan Galgonek 39 % a 61 % drží Lukáš Hykl.

Nově bude uskupení rozšířeno o divizi s pracovním názvem Bistro UX zaměřenou na uživatelská rozhraní a servisní design, jejíž hlavní postavou bude Jakub Krčmář.

-kch-