Astrosat vydává v novém časopis Praktická žena

pátek, 13. února 2015, 15:22 Aktuality, Tisk MediaGuru

Časopis Praktická žena z vydavatelství Astrosat Media vychází v pátek 13. února 2015 s novým redakčním konceptem. Ten naznačuje i nový název časopisu Praktická žena Kreativ, kde slovo Kreativ hraje významnou roli.

Kromě dvouměsíční periodicity a ceny 129 Kč se změny týkají hlavně obsahu a kreativního zpracování časopisu. Podle vydavatelské společnosti Astrosat připravila redakce nový koncept podle posledních evropských trendů mezi hobby časopisy.

Nová podoba časopisu se zaměřuje na ženy, které mají aktivní vztah k užitnému umění. „Víme, že ženy dnes mají spoustu práce a starostí a že si rády odpočinou při tvoření hezkých věcí. Tvoření vždy začíná nápadem a ten jim přinášíme. A ne jenom jeden, ale desítky nápadů a inspirací na sto osmi stranách na kvalitním papíru,“ říká šéfredaktorka časopisu Praktická žena Kreativ Zuzana Šikýřová. „Víme ale také, že málokdo má čas na dlouhé vysedávání nad jedním vyšívaným ubrusem. Proto jsme hledali nápady na výrobky, které můžou mít čtenářky hotové za pár minut nebo nanejvýš hodin,“ dodává.

Cílem nové podoby časopisu je oslovit nejen stávající, ale i nové čtenářky ve všech věkových skupinách a zvýšit tak svojí současnou čtenost 97 tisíc čtenářů na vydání (zdroj: Media projekt).

Prakticka zena_Kreativ

-mav-