Face-Up rozšiřuje nabídku interaktivních panelů

středa, 11. února 2015, 15:36 Aktuality, Outdoor MediaGuru

Společnost Face Up Digital se rozhodla rozšířit nabídku interaktivních panelů. Do obchodního centra Arkády Pankrác v Praze umístila dva panely a do nově otevřeného obchodního centra Quadrio v Praze na Národní třídě panelů pět. Důvodem má být jejich zvyšující se obliba.

„Důvod, proč se interaktivní panely v obchodních centrech osvědčily, je dokonalý překryv cílových skupin, tedy lidí ve věku 20 – 39 let,“ uvedl Marek Jandejsek z Face Up Digital. Tato skupina vyžaduje podle jeho slov hravé způsoby oslovení a možnosti aktivního zapojení. Výhodou interaktivních panelů má být i to, že reklamu lze zaměřit na konkrétní cílovou skupinu.

Reklama na interaktivních panelech je vysílána nejčastěji v 10vteřinových spotech. Pro zvýšení účinku obsahuje interaktivní prvky, kdy se k informaci musí příjemce reklamy „proklikat“. „Průzkumy totiž prokázaly, že ve chvíli, kdy je konzument vtažen do děje reklamy a stane se její součástí, spontánní povědomí o obsahu je mnohem vyšší,“ dodává Jandejsek. Podle jeho názoru je budoucnost indoorové reklamy právě v interaktivních panelech.

Denní návštěvnost OC Arkády dosahuje 30 tisíc návštěvníků, centrum Quadrio navštívilo měsíc od otevření milion návštěvníků.

-mav-