New Media Inspiration je už v příštím týdnu

pondělí, 02. února 2015, 21:20 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Čtvrtý ročník, tři paralelní sály, tři moderátoři, 400 účastníků, téma Digitalizace člověka. Taková bude letošní konference New Media Inspiration. Uskuteční se 21. února od 9 hodin na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze.

Program pro téměř 400 účastníků bude letos probíhat ve třech paralelních sálech a moderovat jej bude osvědčené trio Petr Koubský, Ján Simkanič a Josef Šlerka.

Témata New Media Inspiration

SEO pro mobilní zařízení aneb vaše nalezitelnost v mobilu (Pavel Ungr, SEO konzultant)

Nalezitelnost v mobilních zařízeních na App Store nebo Google Play Store a zejména v mobilech se zapnutou GPS je v zahraničí velké téma, které u nás zatím skoro nikdo neřeší. Poradí, jak projekt správně nastavit už teď tak, abyste byli o krok před konkurencí.

Co se stane, když se techno-bajky potkají s manažerským mozkem (Peter Lelovič, konzultant marketingových komunikací)

Jak banální technologie (digitální fotografie, e-mail, tablety) postupně a plíživě změnily celé odvětví. Na příkladu reklamního průmyslu.

Internet věcí a jeho potencionální bezpečnostní rizika (Filip Chytrý, Virus analyst)

Náhled na bezpečnostní rizika internetu věcí. Zažíváme boom v oblasti připojení k internetu všemožných zařízení, ale už dnes v počátcích vidíme hrozby a malware na tyto platformy. Jaké kroky by vývojáři měli pro zlepšení situace dělat? Co pro svoji bezpečnost můžete udělat vy jako jednotlivec?

Jak můžeme lidem pomoci nalézat kvalitní obsah v době přebytku informací? (Jiří Jeřábek, Interaction Designer, Internet Research & Future Services)

Objem informací na internetu se za poslední dva roky téměř zdvojnásobil. Jak můžeme lidem pomoci nalézat kvalitní obsah na internetu v době přebytku informací? Ukážeme využití technologických prototypů k lepšímu pochopení uživatelů.

Další informace a registrační formulář naleznete zde.

-mav-