Óčko rozšíří aktivity agentury Óčko Promotion

pátek, 20. února 2015, 12:18 Aktuality, TV MediaGuru

Hudební televize Óčko plánuje v letošním roce rozšířit aktivit své agentury Óčko Promotion. Cílem je tvorba nevšedních eventů, které mají nabízet přidanou hodnotu jak pro Óčko, tak pro partnery, kteří do akcí vstupují. „Pro letošní rok plánujeme letní tour na čtyřech kolech a v tramvajích. Počítáme i s druhým dílem úspěšné prázdninové megasoutěže Party Holiday. Tentokrát se podíváme na Mallorcu,“ říká manažer Óčko Promotion Fanda Plochý.

Óčko Promotion pořádala v loňském roce několik aktivit pod záštitou hudebních stanic Óčko a Óčko Gold. Největší ohlas vzbudila podle televize série klubových akcí Party Ride Live, odkud Óčko přenášelo živé vstupy přímo do vysílání. Sérii čítající 11 zastávek po celé ČR navštívilo přes 15 tisíc lidí, zejména těch mladých do 30 let. Vystoupili například Rytmus, Celeste Buckingham či Majk Spirit. Komunikace probíhala prostřednictvím vysílání Óčka, jeho facebooku (550 tisíc přátel) a s využitím regionálních kanálů. „Zájem klubů i jejich návštěvníků je po prvním ročníku opravdu veliký. Formát se proto chystáme dále rozvíjet,“ uvedl dále Plochý.

Obdobný koncept pojmenovaný Zlaté Disco byl vytvořen pro cílovou skupinu kanálu Óčko Gold. Série „parties“ s živým vystoupením interpretů zlatého období české pop music míří především na diváky ve věku 30-50 let.

-mav-