PNS spouští e-shop se zbožím pro trafikanty

úterý, 17. února 2015, 13:20 Aktuality, Tisk MediaGuru

První novinová společnost (PNS) nabízí prodejcům tisku nový způsob objednávání doplňkového zboží z nabídky PNS. Společnost od poloviny února spouští nový internetový obchod pro tento sortiment. Doposud mohli prodejci doplňkové zboží od PNS objednávat prostřednictvím Kontaktního centra PNS a nebo obchodních zástupců. E-shop s doplňkovým zbožím tak představuje rychlejší a dostupnější přístup k tomuto sortimentu.

„Pro prodejce tisku jde o nejjednodušší způsob, jak doplňkové zboží objednat. Pro zaregistrování do e-shopu nemusí vyplňovat fakturační a další údaje, ty jsou automaticky přebírány z databáze PNS,“ říká Martin Novák, ředitel obchodu PNS.

Design internetového obchodu vychází z již existujícího on-line katalogu doplňkového zboží. „Prodej doplňkového zboží se pro PNS stává stále důležitějším zdrojem příjmů. Je tedy nutné podpořit jeho prodej novými nástroji, jako je právě e-shop. Prodejcům tento rozvoj současně umožňuje rozšířit nabídku svého sortimentu a zjednodušit administrativu,“ dodal ředitel obchodu.

PNS zároveň poprvé komunikuje s prodejci tisku i prostřednictvím SMS zpráv. Do budoucna společnost plánuje další využití SMS pro marketingovou komunikaci.

Doplňkové zboží nabízí PNS prodejcům tisku několik let. Jedná se o produkty, které jsou vhodné k prodeji v trafikách a doplňují tradiční tisk a časopisy. Jde například o potraviny (sladkosti, žvýkačky), kuřácké potřeby, hygienické potřeby, pohlednice, blahopřání, baterie, SIM karty, hračky a řadu dalších výrobků.

-mav-