Rajec zůstává i s Kaspeny v Rajecké dolině

středa, 18. února 2015, 01:24 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pramenitá voda Rajec z portfolia společnosti Kofola přichází s novou kampaní. Opět s ní zůstává v Rajecké dolině, kterou provází ambasador značky – medvěd hnědý.

Aktuální koncept „Průvodce Rajeckou dolinou“ připravila agentura Kaspen/Jung von Matt, která se jako vítěz loňského tendru po osmi letech opět podepisuje pod strategii a ATL komunikaci značky Rajec.

„Nový televizní spot na pramenitou vodu Rajec navazuje na komunikaci z minulých let. Tentokrát jsme se zaměřili na zprostředkování úchvatné atmosféry Rajecké doliny. Diváka se do ní pokoušíme nenásilně vtáhnout. Zdůrazňujeme nedotčenou chuť pramenité vody, která v dolině vyvěrá,“ vysvětluje Pavol Chalupka, Senior Brand Manažer značky Rajec. Značka i nadále pokračuje s claimem: „Chuť patentovaná přírodou“.

Kampaň poběží na českých a slovenských televizních stanicích v únoru a březnu letošního roku. Režie se ujala Jasmína Blaževič, za kamerou stál Martin Šácha. Produkci zajistila společnost Bistro Films. Televizní kampaň doplní ji digitální aktivace a komunikace v místech prodeje.

-kch-