V Sofii se bude diskutovat o budoucnosti digitální Evropy

pátek, 20. února 2015, 11:53 Aktuality, Internet & Mobil, Marketing MediaGuru

Mezinárodní evropská konference CEEDS’15 by Webit, kterou ve dnech 21. a 22. dubna hostí bulharská Sofia, se zaměří na digitální ekonomiku střední a východní Evropy. Na konferenci vystoupí Andrus Ansip, viceprezident pro jednotný digitální trh Evropské komise.

Organizátoři očekávají více než tři tisíce návštěvníků ze 40 zemí. Na konferenci poběží tři paralelní sekce, na nichž vystoupí více než 100 řečníků:

(1) Tech Summit přivítá technické a IT ředitele z největších firem regionu a také zástupce státní správy. Pokrývat bude témata jako digitální vzdělávání, digitální zdraví, big data, cloudová řešení, business intelligence, bezpečnost a soukromí nebo platební systémy.

(2) Marketing & Innovation Summit je určen pro marketingové ředitele a zástupce největších reklamních zadavatelů, mediálních skupin, reklamních agentur a retailových značek. Hlavními tématy bude digitální transformace, video a mobilní reklama, e-commerce, digitální zábava a média či strategie značek na sociálních sítích.

(3) Třetí sekcí je Enterprise2Founders Summit, kde budou diskutovat nejvyšší představitele největších evropských firem na téma inovací za účasti startupů.

Mezi řečníky vystoupí zástupci firem BitTorrent, Forbes, Google, Microsoft, Philips, SAP, ARM, GroupM, MEC Global či startupu Poikos.

Více informací o akci naleznete zde.

-kch-