Bontonfilm mění logo, zaměří se na online a VOD

středa, 04. března 2015, 11:46 Aktuality, Marketing MediaGuru

Bontonfilm, distributor filmů do kin a vydavatel filmů na DVD a Blu-ray, nově vstupuje i do přímé produkce a vývoje audiovizuálních děl. „Vedle zcela nových záměrů ale zásadním způsobem rozvíjíme i ty stávající. Intenzivně jsme se začali věnovat nastupujícímu kanálu pro distribuci filmů, jímž jsou online služby a takzvané Video On Demand,“ říká ředitel a majitel společnosti Martin Palán. Ke konci roku získal Bontonfilm například licenci k samostatnému poskytování filmů na platformě iTunes.

Spolu s tím mění Bontonfilm i své logo, které má odrážet „mladou, energickou a pozitivní společnost“. „Historie Bontonfilmu je opravdu bohatá a považujeme ji za naši DNA. Zároveň ale chceme vzít nový vítr do plachet a od skvělé tradice se chceme odrazit k dynamickému rozvoji a více se v našich činnostech rozkročit. Proto nové aktivity, proto důraz na on-line distribuci,“ přibližuje ideu firmy brand manager Michal Holotík.

Změna loga společnosti Bontonfilm
Změna loga společnosti Bontonfilm

Spolu s logem se mění i korporátní vizuální identita, v plánu je i nový web. „V dohledné době se navíc rozloučíme i s naším zlatým plešatým panáčkem, který během po logu naše filmy uvádí,“ dodává Holotík.

-kch-