ČSOB v kampani hledá vhodná místa pro obchody

středa, 04. března 2015, 07:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

V pondělí 2. března spustila ČSOB kampaň „Hledá se obchod“, která má oslovit širokou veřejnost a malé a střední podnikatele. Smyslem projektu je vrátit obchody a služby na místa, kde je lidé opravdu potřebují a chtějí.

„Srdcem projektu je web www.hledaseobchod.cz, kde lidé mohou do interaktivní mapy České republiky zapichovat virtuální špendlíky. Ty představují jednotlivé typy obchodů a služeb, které by si lidé v konkrétní lokalitě přáli mít. Lidé mohou buď vložit vlastní podnět, nebo lajkovat špendlíky ostatních. Podněty pak budou sloužit firmám a živnostníkům jako indicie, zda by měli v daném místě naději na úspěch,“ vysvětluje Lukáš Fiala, manažer marketingu ČSOB. Aktivita na stránkách je navíc propojena se soutěží o telefon iPhone 6.

Kampaň navazuje na loňskou komunikaci s tématem mizejících obchodů. „Kampaní chceme přitáhnout pozornost podnikatelů a ukázat jim, že jsme pro ně zajímavým partnerem,“ vysvětluje cíl kampaně Lukáš Fiala.

Kampaň se soustředí na internet, využívá bannery a branding stránek, podpora probíhá rovněž na sociálních sítích. Komunikaci doplňují vizuály na pobočkách a PR aktivity.

CSOB_HledaSeObchod

Za kreativním konceptem kampaně stojí agentura VCCP, mediální plán připravovala agentura Red Media a komunikace na sociálních sítích vznikala ve spolupráci s týmem Inspiro.

-kch-