Konference Multichannel nabídne duely odborníků

čtvrtek, 19. března 2015, 07:45 Aktuality, Marketing MediaGuru

Třetí ročník konference Multichannel marketing & sales proběhne 29. dubna v budově OK Systém na Praze 4. Konference, kterou pořádá asociace ADMEZ a agentura Dark Side, bude poprvé probíhat formou duelů, doplněných o následnou diskusi. Jejím záměrem je nejen představit názory odborníků z oblasti obchodu, marketingu a médií, ale také nabídnout široký prostor pro networking.

Konferenci otevře dvojice Simony Kijonkové ze Zásilkovna.cz a Oldřicha Bajera ze Zoot.cz, kteří představí své názory na současnost a budoucnost multichannelu. Dva komunikační protipóly – papír a digitál – budou obhajovat Drahomír Viktorín z 5P Agency a Tomáš Jindříšek z Dark Side. Třetí dvojice, kterou tvoří Jitka Dvořáková z CZC.cz a Pavel Škařupa z konzultantské firmy, se podívají na cenu a její marketingový a ekonomický význam.

O médiích v současné době bude diskutovat obchodní ředitelka Vltava-Labe-Press Soňa Keppertová a bloggerka Sandra Kisić. Případové studie z oblasti internetového a multikanálového prodeje přinesou Jana Chini (MyFoodMarket) a Daniel Kafka (mediální agentura Fragile media). Na závěr programu přijde výměna názorů z oblasti věrnostních programů, účastnit se jí budou Luděk Šmíd a Jaroslav Vavřina (iBod), Tomáš Dufek (Smart Marketing Solution) a Radomír Mlýnek (Portmonka).

Nabídka pro čtenáře MediaGuru.cz

Do 6. dubna je cena 3 900 Kč bez DPH, od 7. dubna 4 900 Kč bez DPH. Naši čtenáři mají možnost využít na konferenci 10% slevy. Při nákupu vstupenky jen stačí uvést heslo MEDIAGURU.

Více informací o akci naleznete zde.

-kch-