Pilsner Urquell startuje hokejovou kampaň

úterý, 24. března 2015, 15:56 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pivní značka Pilsner Urquell zahájila u příležitosti květnového hokejového šampionátu novou kampaň „Společně pro české zlato“.

V televizním spotu, jenž poběží až do konce mistrovství na stanicích Nova, Nova Cinema, Prima, Prima Zoom, Prima Cool, TV Barrandov a ČT 2, značka vyzývá fanoušky ke společné cestě za zlatem. Svou tvář kampani propůjčili hlavní trenér české hokejové reprezentace Vladimír Růžička, třinecký útočník Jakub Klepiš a pardubický obránce Petr Čáslava. Dějištěm spotu nejsou jen pořadatelská města Praha a Ostrava, ale také areál  plzeňského pivovaru či hospoda s  fanoušky.

Původní idea spotu je dílem pražské agentury Ogilvy & Mather, realizace však už byla v rukou agentury MUW Saatchi & Saatchi z Bratislavy. Režie se ujal Roman Valent. Produkci zajistila společnost Armada Films. Reklama, kterou natáčel více než šedesátičlenný štáb během dvou dní v hokejové hale v Sedlčanech, kombinuje klasickou a současnou hudbu, která má určovat tempo odpovídající hokejovému tématu.

Kampaň bude pokračovat v dubnu, především v outdooru. „Při příležitosti domácího šampionátu uvedeme na trh rovněž limitovanou edici plechovek s medailony českých hokejových legend. Počítáme také se speciálními akcemi v obchodních řetězcích, restauracích a hospodách, vše budeme postupně odtajňovat,“ popisuje Lukáš Novotný, manažer značky Pilsner Urquell. Hokejovou kampaň doplní komunikační projekt na sociálních sítích propojující české fanoušky s osobními okamžiky národních hokejistů.

V době konání mistrovství se ve třech hokejových fanzonech v Praze a Ostravě bude podávat speciální várka ležáku Pilsner Urquell, která se vaří tento týden.

-kch-