Zuno si v kampani utahuje z reklamních klišé

pondělí, 16. března 2015, 07:36 Reklama MediaGuru

Zuno mění kreativní koncept. Na paškál si bere reklamní klišé.

Online banka Zuno zahajuje repositioning značky a uvádí nový kreativní koncept s redesignovaným produktem. Cílem nové kampaně, jež startuje v úterý 17. března, je odlišit se od konkurence a zdůraznit otevřenou a transparentní komunikaci. „Novou kampaní reagujeme na silný konkurenční boj bank. Jsme přesvědčeni, že moderní bankovnictví má být založené na atraktivních produktech a férovém postoji k zákazníkům,“ říká šéf marketingu banky Bohdan Fedor.

V nových reklamních spotech si banka utahuje z reklamních klišé, jako jsou úspěšní lidé s drahými auty, šťastná rodina, na kterou padají peníze z nebes, nebo roztomilá zvířátka. „U nás klišé v reklamách nenajdete. Řekneme vám to narovinu,” sděluje hlavní hrdina v reklamě, jež se zaměřuje na půjčku s úrokem 7,9 % pro všechny řádně splácející.

Kampaň poběží v televizi, kde budou vysílány spoty na českých stanicích Nova, Óčko, Prima, TV Barrandov a slovenských kanálech TV JOJ a JOJ Plus. Podpoří ji také online bannery, komunikace na sociálních sítích, CLV ve vybraných městech a PR aktivity.

print_banner-CZ

Kampaň vytvořil interní tým banky Zuno ve spolupráci s agenturami Gunpowder (kreativita a režie spotu), Ponyhouse (content marketing) a Black Apple (public relations).

-kch-