Marketing Festival láká na Kima nebo Neumeiera

pátek, 17. dubna 2015, 07:58 Aktuality, Internet & Mobil, Marketing MediaGuru

Třetí ročník konference o digitálním marketingu Marketing Festival se letos bude konat od 26. do 28. listopadu v Brně. Zaměří se především na exkluzivní obsah a lepší propojení marketérů z Česka i ze zahraničí.

Program čtyřdenní marketingové konference bude zaměřen převážně na specialisty v oboru digitálního marketingu, neopomene však ani tradiční reklamní témata. „V Brně chceme v celosvětové premiéře představit zcela nová a nikde nezveřejněná témata. Obsahová stránka festivalu si tak letos vyžádá stovky hodin práce a investici v hodnotě 2 milionů Kč,“ popisuje organizátor festivalu Jindřich Fáborský.

Na festivalu vystoupí 16 řečníků, mezi nimi například autor knihy The Brand Gap Marty Neumeier, PPC expert Larry Kim, analytik z londýnské centrály Googlu Daniel Waisberg, SEO konzultantka Aleyda Solis nebo Cyrus Shepard, zástupce amerického MOZu, který vystoupil na prvním ročníku konference. Kromě klasických přednášek zde bude probíhat i 20 workshopů a 10 prezentací případových studií.

Novinkou pro rok 2015 bude i rozšíření kulturního programu a více příležitostí pro neformální setkávání a sdílení zkušeností mezi účastníky i speakery konference. Kromě večerních koncertů a tematických party připravují organizátoři seznamovací aplikaci, která sblíží návštěvníky na základě oblíbených témat nebo podobných byznys záměrů. „Marketing Festival není pouze o nových informacích, ale také o propojování lidí z branže. V aplikaci bude mít každý návštěvník vlastní účet, ve kterém si jednoduše vyhledá další účastníky Festivalu podle země, štítků, společnosti nebo sociálních sítí. A zároveň je bude moci oslovit soukromou zprávou,“ dodává Fáborský.

Předprodej vstupenek začíná 21. dubna 2015 v 10:00 na oficiálních stránkách konference. Cena prvních 300 vstupenek je 5 990 Kč bez DPH. Cena zahrnuje neomezený vstup na všechny přednášky a afterparty, možnost registrace na čtvrteční workshopy, přístup do videoarchivu, catering a simultánní překlad přednášek.

-kch-