Marketing mobilů Honor povede Tomáš Veselý

středa, 22. dubna 2015, 00:11 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Do čela marketingu značky mobilních telefonů a příslušenství Honor přichází Tomáš Veselý. Ve své pozici marketingového manažera bude rozvíjet a koordinovat marketing značky v České republice, na Slovensku a  v Rakousku.

„Vzhledem k mé specializaci v digitálním marketingu, jsem velmi rád, že můžu posílit řady mladé a dynamické značky mobilních telefonů, která má komunikaci se zákazníky na internetu a sociálních sítích hluboko ve svém DNA. Mým cílem pro nejbližší období je dostat Honor do podvědomí zákazníků jako černého koně mezi deseti nejvýznamnějšími mobilními značkami v regionu,” komentuje Tomáš Veselý profesní plány na novém působišti.

Marketing manager značky Honor Tomáš Veselý
Marketing manager značky Honor Tomáš Veselý

Tomáš Veselý přichází do společnosti Honor z české pobočky Equa Bank, kde zodpovídal za online komunikaci a mediální plánování od vstupu bankovního subjektu na český trh před čtyřmi lety. V předchozí kariéře Tomáš působil také jako Digital Marketing Manager v bance HSBC Czech a jako SEM Manager pro klíčové klienty (Vodafone, Pepsi, Nissan nebo GE Money Bank) mediální agentury OMD. Vystudoval sportovním management na Karlově univerzitě v Praze.

Značka Honor působí v České republice od listopadu loňského roku. Cílí především na zákazníky z řad mladších uživatelů, kteří aktivně využívají široké spektrum sociálních sítí, moderních mobilních aplikací a chtějí být neustále on-line. Produkty Honor jsou prodávány pouze v digitální distribuci v sítích předních evropských e-shopů. V souladu s novou strategií Honor rovněž rozvíjí spolupráci s lokálními mobilními operátory.

-kch-