Milka spustí svoji letošní největší kampaň

středa, 29. dubna 2015, 00:02 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka Milka, z portfolia společnosti Mondelez Czech Republic, na začátku května startuje ve spolupráci s agenturami Konektor, PR.Konektor a Konektor Social největší komunikační kampaň za letošní rok s názvem „Poslední kousek“.  Kampaň je navázána na uvedení limitované edice čokolád Milka na trh, ve kterých chybí jeden kousek. Cílem projektu je podpořit dlouhodobou komunikační linku „Troufni si na jemnost“.

„V limitované edici Milka Poslední kousek schází jedna kostička čokolády. Tu spotřebitelé mohou reálně nechat poslat poštou díky kódu z obalu, nebo také odeslat virtuální poslední kousek online, oboje přes microsite poslednikousek.cz. Pro PR koncept kampaně jsme hledali něco, co propojí poselství posledního kousku, sdílnost a velké činy,“vysvětluje Eva Malecká, Junior Brand Manager Milka CZ/SK.

Projekt odstartuje pátého května výběhem českého běžce Jiřího Gruntoráda z Prahy a šestého května slovenské běžkyně Veroniky Otrubové z Košic. Cílem obou běžců je překonat velmi náročnou trasu napříč Českou, potažmo Slovenskou republikou a na konci předat poslední kousek čokolády svým blízkým.

Kampaň má být silná v digitální komunikaci, a to díky speciální microsite. V této souvislosti se Milka spojila s agenturou Konektor Social. „K projektu máme připravenou speciální microsite, kde lze nalézt veškerý content. Microsite je rozdělena na dvě části. Posílání kousku čokolády a na samotné informace o běžecké kampani, kde se mohou lidé aktivně zapojit a nabízet pomoc. Spolupracujeme i s youtubers, se kterými máme dobré zkušenosti i z předchozích kampaní,“informuje Veronika Gréková za Konektor Social.

Projekt „Poslední kousek“ se k veřejnosti dostane i prostřednictvím silných PR aktivit. Agentura PR.Konektor, jež pro Milku PR komunikaci realizuje, navázala spolupráci s mediálním partnerstvím Czech News Center a Deníky VLP.

3D Milka Last missing square_300 dpi_

-mav-