Rémy Cointreau uvádí osm prémiových novinek

středa, 08. dubna 2015, 07:37 Aktuality, Marketing MediaGuru

Společnost Rémy Cointreau, dovozce lihovin, rozšiřuje své distribuční portfolio o osm prémiových novinek s cílem dále posilovat kategorie whisky, brandy a koňaků a italských aperitivů.

„Rozšíření našeho portfolia k dubnu 2015 o osm nových prémiových výrobků je plně v souladu s naší dlouhodobou strategií nabízet českým a slovenským spotřebitelům nové dovozové značky, které za sebou mají již řadu úspěchů u zákazníků ve světě a západní Evropě a vhodně doplňují ucelené portfolio prémiových značek naší společnosti,“ vysvětluje Jiří Štětina, generální ředitel společnosti Rémy Cointreau ČR.

Nové značky společnosti Rémy Cointreau
Novinky společnosti Rémy Cointreau

Na českém a slovenském trhu se od dubna představí inovace značky Metaxa – Metaxa Honey Shot s medem z řeckého ostrova Peloponés. Z portfolia společnosti Willam Grants & Sons, které na českém a slovenském trhu zastupuje Rémy Cointreau od září 2013, uvede značku skotské blended malt whisky Monkey Shoulder, skotské whisky Grants 18YO a likér na bázi whisky Drambuie. Od italského výrobce Gruppo Campari se představí italský aperitiv v podobě hořko-sladkého bylinného likéru Cynar, prémiový bourbon Wild Turkey 101 a také Cinzano 1757.

Úplnou novinkou v portfoliu bude v Čechách i na Slovensku ucelená produktová řada šesti nealkoholických nápojů (mixerů) od britské společnosti Fever-Tree Ltd.

FeverTree
Mixery od Fever-Tree

Distribuci těchto produktů v České republice přebírá Rémy Cointreau od společnosti Ultra Premium Brands, na Slovensku začne značku budovat zcela nově.

-kch-