Soutěž pro obaly Packstar přijímá přihlášky

pátek, 10. dubna 2015, 06:58 Aktuality, Marketing MediaGuru

V letošním roce proběhne první ročník soutěže o nejlepší obalové řešení – Packstar 2015. Jedná se o jedinou obalovou soutěž na českém a slovenském trhu, kde budou přihlášené obaly produktů hodnotit přímo jejich uživatelé. Do hodnocení ale promluví i odborná porota.

Do soutěže mohou své obaly přihlásit výrobci baleného zboží, distributoři, dodavatelé obalů či obalových materiálů, reklamní agentury, agentury obalového designu nebo designeři a firmy poskytující služby v oblasti balení. Na výběr jsou tři soutěžní kategorie: spotřebitelské, skupinové a přepravní obaly. Uzávěrka přihlášek je 30. dubna 2015.

Po květnovém hodnocení ze strany odborníků, bude následovat marketingový výzkum, v rámci kterého budou již reálné vzorky přihlášených obalů hodnotit přímo jejich uživatelé. Celý výzkum bude zajišťovat renomovaná výzkumná agentura STEM/MARK.

Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže a předání ocenění proběhne dne 22. října 2015 v rámci třetího ročníku českého a slovenského obalového kongresu Obalko.

Další informace zde.

Packstar

-mav-