Carling British Cider dále komunikuje na britské vlně

středa, 27. května 2015, 10:47 Aktuality, Reklama MediaGuru

U příležitosti představení dvou nových příchutí spouští značka Carling British Cider novou kampaň, které bude opět vévodit britský styl se sloganem: „Dáš si Carling, darling?“ Ústředními postavami kampaně je britský objevitel a dobrodruh z počátku 20. století, ikonická „spice girl“, voják britské gardy s čepicí z medvědí kůže či ostrovní gentleman s buřinkou.

„Carling British Cider jsme v Česku představili poprvé loni, kdy jsme na trh uvedli příchuť kombinující cider se šťávou z těch nejzralejších třešní. Nyní portfolio rozšiřujeme o další dvě příchutě – Carling British Cider Appel a velmi osvěžující Carling British Cider Lime & Mint,“ říká David Šeberle, manažer značky Carling.

Carling_British_Cider_2
Nové příchutě Carling British Cider - Apple a Lime & Mint

Nová kampaň má oslovit především aktivní muže a ženy z větších měst ve věku 18 až 35 let, kteří se rádi baví a tráví čas se svými přáteli. K vidění bude v televizi na stanicích skupiny Prima.

Dále bude značka komunikovat na internetu, prostřednictvím ochutnávek v maloobchodu i gastronomii a pomocí PR aktivit. 

Televizní spot natočila srbská agentura Leo Burnett. Na kampani se dále podílely agentury Motion Media a Universal McCann, které se postaraly o nákup médií. Ochutnávky zajišťuje agentura Everwhere a PR aktivity agentura AC&C Public Relations. 

-kch