Heureka podpoří aplikaci videoreklamou na Twitteru

středa, 13. května 2015, 07:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Nákupní portál Heureka.cz podporuje on-line video kampaní svou mobilní aplikaci. Kampaň se od 7. května objeví na Youtube, Facebooku a Seznamu, především na Stream.cz. Zobrazovat se bude také na Twitteru, a to prostřednictvím promoted video ads a mobile app promotion.

Cílem kampaně je představit zákazníkům možnosti online srovnání cen a přímého nákupu kdekoliv v off-line světě. „Kromě okamžitého porovnání cen, recenzí a dalších funkcí Heureky, umožňuje aplikace přímo nákup přes Heureka Košík. Proces nákupu je tak pro zákazníky velmi jednoduchý a naprosto intuitivní,“ říká Daniel Blažek, marketingový ředitel nákupního portálu Heureka.cz.

Kampaň, která v podobné verzi probíhá současně také na Slovensku, je adaptací kampaně sesterské společnosti, polského nákupního srovnávače Ceneo.pl.

Kromě možnosti nákupu nabízí aplikace Heureky čtečku čárových kódů, díky které mohou zákazníci naskenováním kódu porovnat zboží přímo v prodejně s nabídkou na internetu. Aplikace je dosupná na na Google Play a AppStore.

-kch-