Seminář: Technologie a interaktivní design v reklamě

čtvrtek, 14. května 2015, 11:25 Aktuality, Marketing MediaGuru

Kulturní prostor Ex Post připravuje na čtvrtek 28. Května seminář s názvem Packet 1 – Nové technologie a site specific instalace v propagaci. Zabývat se má tím, jak nové technologie a interaktivní design pomáhají nejen eventům. O tématu přijedou mluvit experti z Berlína. Seminář chce představit proces příprav komplexních projektů, jako jsou interaktivní, světelné a kinetické instalace pro propagaci.

Přednášející jsou:

Christopher M. Bauder, berlínský designér a umělec zaměřený především na převody informačních dat do objektů.

Joreg a Tebjan Halm, spoluzakladatel skupiny vvvv a core-developer víceúčelového software vvvv, který je celosvětově rozšířeným nástrojem např. pro tvorbu generované grafiky a panoramatický projekcí pro monumentální interiery a scény.

Matthew Karau, leta působil ve studiu ART+COM v Berlíně jako přední HW vývojář a mechanik. Vedl po této stránce i studenty prof. Joachima Sautera na UdK. Poslední roky učí na New York University of Abud Dhabi.

Dita Malečková, přednáší o filozofii, umění, kultuře a nových médiích na Studiích nových médií FF UK. Zároveň je doktorandkou Informační vědy a ve svém výzkumu se věnuje vztahu obrazu, lidského vnímání a výpočetních technologií.

Benjamin Maus, je jedním z nejtalentovanějších studentů prof. Joachima Sautera berlínské UdK. Po praxi ve studiu ART+COM spoluzaložil studio digitálních řemesel FELD, ve kterém se věnuje přípravě konceptů, ale zejména technické realizaci.

Packet 1 je zahajovacím dílem řady seminářů, workshopů a přednášek, zaměřených na témata týkající se nových řemesel.

Bližší informace najdete zde.

-mav-