AČRA MK volila vedení, pozmění koncept Zlaté pecky

čtvrtek, 11. června 2015, 07:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

V úterý 9. června se konala již 40. valná hromada Asociace českých reklamních agentur a marketingové komunikace (AČRA MK). Na další volební období byli v tajných volbách zvoleni členové prezidia Štěpán Wolde (Media One), Zdeněk Navara (Studio Holly), Dominik Hrodek (Dark Side), František Vybíral (Avito) a Martin Potůček (Guideline). Prezidentský i viceprezidentský post rovněž obhájil Pavel Brabec (CommOnline) a Roman Němec (Ideas Advertising).

Do AČRA MK byly nově přijaty společnosti SportLimited, Contimex a Media Central.

Soutěž kreativity v reklamě Prima Zlatá pecka na podzim odstartuje v novém formátu. AČRA MK se dohodla s majitelem práv „Noc reklamožroutů“ a propojí se slavnostní večer vyhlášení Zlatých pecek s projekcí nejlepších světových reklam. Anketa „Nejoblíbenější herce/herečka v reklamě“ bude nově připravována ve spolupráci s výzkumnými agenturami Stem/Mark a Mediaresearch.

„Český institut reklamní a marketingové komunikace připravuje nejen pro členy AČRA MK program školení a workshopů s atraktivními tématy. Konference o médiích, digitalizaci a tvorbě Digimedia, kterou AČRA MK pořádá ve spolupráci s Českou televizí, se horkými tématy bude zabývat již po jedenácté v květnu 2016,“ říká ředitel institutu Dominik Hrodek.

AČRA MK byla založena na jaře 1992, v současnosti sdružuje 39 společností z celé České republiky.

-kch-