Content First ukáže nástroje pro obsahový marketing

pondělí, 01. června 2015, 00:25 Aktuality, Marketing, PR MediaGuru

Obsah je dnes nejsilnější a zároveň nejsložitější nástroj firemního marketingu a PR. Nové nástroje pro obsahový marketing, inspiraci z odborných případových studií či rady, jak pracovat se sociálními sítěmi, nabídne druhý ročník konference o obsahovém marketingu Content First.

O rozdílech mezi psaním scénářů a žurnalistiky od komerčních textů bude vykládat Tomáš BaldýnskýČeské televize. Poradí, jak psát chytlavé příběhy a zhodnotí kvalitu aktuálních reklamních textů. UX Designer Adam Fendrych poukáže na důležitost zapojení špetky zábavy do firemního obsahu, která vám může výrazně pomoci okořenit celkový dojem.

I obsahový marketing je třeba měřit i vyhodnocovat. Jak na to, poradí webový analytik Zdeněk Hejnák z agentury Dobrý web.

Co vlastně znamená „zajímavý obsah“? A dá se vůbec rozdělit na komerční a veřejnoprávní? Odpovědi přinese Filip Rožánek z vydavatelství Economia a dokáže, že veřejnoprávní neznamená nudný a komerční neznamená plytký.

Na konferenci dále vystoupí například:

Juraj Šlesar, Martinus.sk: Martinus.sk: E-mail je mrtvý, ať žije e-mail!

Adam Durčák, Růžový slon s.r.o.: Růžový slon: testy, videa a tajné sekce

Veronika Hlaváčová, Slevomat.cz: Zaujměte ve vteřině! Pracovní inzerát jako billboard u silnice

Konference Content First se bude konat ve středu 10. června 2015 od 9 hodin v konferenčním centru OKsystem na Praze 4.

Registrace je možná na internetových stránkách konference, kde naleznete také podrobný program a profily jednotlivých přednášejících.

-mav-