IKEA si na digitál vybrala Triad Advertising

pátek, 26. června 2015, 13:23 Aktuality, Internet & Mobil, Reklama MediaGuru

IKEA ukončila výběrové řízení na digitální agenturu pro region Česká republika, Maďarsko a Slovensko. Vítězně z tendru vyšla agentura Triad Advertising, která bude IKEE pomáhat dále rozvíjet firemní komunikaci, posilovat značku i naplňovat vizi IKEA vytvářet lepší každodenní život pro mnoho lidí. Hlavním cílem výběrového řízení na digitální agenturu bylo najít strategického partnera pro komplexní služby v oblasti digitální komunikace.

Tendru se účastnilo celkem 15 agentur ze všech tří zemí regionu. Do finálového kola se dostaly vítězný Triad Advertising, dále OgilvyOne a Symbio. „Všechny agentury se prezentovaly kvalitními návrhy a nápady, které by dokázaly dále rozvíjet naši komunikaci. V samotném výběrovém řízení jsme se však soustředili na to, abychom našli nejvhodnějšího partnera pro naše specifické potřeby komunikace a jejího charakteru,“ vysvětluje Michal Kroupa, External Communication Manager v IKEA CZHUSK.

V současné době IKEA hledá také produkční agenturu a PR agentury pro region Česká republika, Maďarsko a Slovensko. Tato výběrová řízení budou ukončena v srpnu.

-kch-