Óčko představuje letní schéma i nový jingle

čtvrtek, 25. června 2015, 07:46 Aktuality, TV MediaGuru

Hudební stanice Óčko odstartuje 29. června letní programové schéma, jehož mottem je „Ohýbej léto“. To se objeví i v letních jinglech televize.

Program přes den nabídne Ohýbací reportáže léto z domácích i zahraničních festivalů, moderované dvojící ve složení Ondra Havel a Johan Mádr. Hodinové playlisty diváků s názvem Moje desítka se přesunou na desátou dopoledne. Zařazeny budou i tematické playlisty Best of k vybraným festivalům, jako například Best of Sziget, Grape Festival, SázavaFest a dalším. Večer bude patřit taneční hudbě a nové sérii Užít Mallorcu, která naváže na loňský seriál Užít Ibizu.

O víkendu budou vysílány dopoledne hudební speciály TOP30, respektive Óčko Chart. Podvečery zpestří nejúspěšnější díly talkshow Limuzína Míry Hejdy. „Novinkou bude nasazení online formátů Jokerův letní speciál a ShowREC: Úplně nejvíc, které propojují televizní vysílání a digitální platformy Óčka,“ objasňuje šéfdramaturg Alexandr Guha. Program doplní soutěže, například o vstupenky na domácí, ale i zahraniční hudební festivaly, zapůjčení kabrioletu na týdenní dovolenou nebo účast ve  videoklipu.

Sesterská stanice odvysílá víkendové speciály věnované nejklasičtějším interpretům Óčka Gold. První červencový víkend odstartuje speciál „Víkend s Beatles“, pokračovat se bude s Karlem Gottem, Michaelem Jacksonem,  Abbou a dalšími.

-kch-