Osobností českého direct marketingu je Naďa Šolcová

úterý, 09. června 2015, 20:17 Aktuality, Marketing MediaGuru

Letošní Osobností českého direct marketingu, kterou vyhlašuje Asociace direct marketingu, e-commerce a zásilkového obchodu (ADMEZ), se stala Naďa Šolcová. Oceněna byla především za svou dlouholetou práci v agenturách i za vzdělávací a poradenskou aktivitu pod hlavičkou firmy win-win institute a založení nezávislé sítě regionálních agenturních týmů v projektu „win-win network“.

Naďa Šolcová
Naďa Šolcová

Naďa Šolcová působí v oboru od roku 1992. Na direct marketing se intenzivněji zaměřuje od roku 2000, kdy začala vést Ogilvy One. Pod jejím vedením se agentura stala mezi téměř 170 pobočkami celosvětové sítě nejlépe hodnocenou pobočkou podle hodnotícího programu Five Star Agency.

V roce 2002 úspěšně zakončila studium na The Institute of Direct Marketing v Londýně, čímž získala oprávnění užívat titul Diplomovaný Direct Marketer (Dip DM). V roce 2007 založila vlastní firmu win-win institute, která se v začátku zabývala především vzděláváním v oblasti marketingu. Vytvořila ucelený vzdělávací program – ogilvyinstitute.com, který učil jak vytvářet efektivní komunikační strategie. Sama zde přednášela na seminářích specializovaných na direct marketing a věrnostní programy.

V posledních pěti letech si rozšířila své znalosti o koučování. Absolvovala tři výcviky koučů ve společnostech QED Group a ČNP Consulting, z toho dva výcviky jsou akreditované u profesních asociací, ČAKO a ICF. Své znalosti kouče, lektora a marketéra spojila v projektu win-win network, který na českém trhu od roku 2014 sdružuje marketingové týmy agentur po celé České republice.

„ADMEZ  neuděluje titul ,Osobnost českého direct marketingu‘ za úspěšnou jednorázovou akci, ale za dlouhodobý přínos oboru,“ řekl ředitel asociace ADMEZ Tomáš Hájek a dodal, že se direct marketing včetně toho digitálního dnes díky online šíření prolíná prakticky všemi obory byznysu.

ADMEZ uvádí osobnosti do pomyslné directmarketingové síně slávy již od roku 2009.

Rok

Osobnost

Společnost

2009 Luboš Beniak Reader´s Digest
2010 Jan Dvořák IMP, Kosmetika Fleur de Santé
2011 Evžen Drtina Wunderman
2012 Aleš Hýbner Teleperformance
2014 Jiří Schneller Aegon Pojišťovna
2015 Naďa Šolcová win-win institute

-kch-