Zoot.cz začíná distribuci zdarma, spustí promo

pondělí, 15. června 2015, 20:31 Aktuality, Internet & Mobil, Marketing MediaGuru

Kromě systému Výdejen radosti, kde si zákazníci mohou objednané zboží nejprve vyzkoušet a až poté jej zaplatit, přichází online obchod s módou Zoot.cz s rozvozem zboží zdarma „bez jakýchkoli podmínek“. Náklady s dopravou pokryje sám. „Přijde nám v pořádku, aby zákazníci platili pouze za to, co si reálně zakoupí, a ne za to, jakým způsobem se k nim objednávka dostane,“ uvedl spoluzakladatel firmy Oldřich Bajer. Na podporu novinky uvede i televizní kampaň.

Kampaň běží od 15. 6. do 30. 6. na TV Prima, TV Barrandov a TV Óčko. 

Firma uvádí, že je prvním online obchodem v Čechách i na Slovensku, který s touto možností přichází. „Řada obchodů nabízí doručení zdarma například při nákupu nad danou částku, kolem Vánoc, či během roku u různých příležitostí vyhlašují týdny bez poštovného. Naše nabídka je ale jiná. Nezáleží na tom, kdy, jaké zboží a za kolik zákazník zakoupí. Doprava zdarma platí a bude platit pro všechny, na vše a bez jakéhokoli časového omezení, zkrátka napořád,“ dodává Oldřich Bajer.

Každý rok se za módu v Česku utratí více než 60 miliard korun. Na internetové obchody přitom připadá pouze 5 %. Do roku 2020 by to podle odhadů mělo být až 15 %. Zoot chce do tří let dosáhnout obratu až 1,5 miliardy korun a má v úmyslu konkurovat zavedeným obchodním domům s módou.

-mav-