Burda znovu upravuje svůj týdeník Katka

středa, 15. července 2015, 07:15 Aktuality, Tisk MediaGuru

Vydavatelství Burda Praha po krátkém čase znovu upravuje svůj důležitý týdeník pro ženy Katka. Po devíti měsících z jeho obsahu odstraní televizní přehled. Rozsah časopisu se ale nezmění, protože strany dosud vyhrazené televiznímu přehledu budou nově věnovány i celebritám, o které se tak obsah časopisu rozšiřuje. Změny platí od aktuálního vydání týdeníku, který je teď v prodeji.

Katka se tak rozšíří o typ obsahu, který je v portfoliu Burdy novinkou. Na rozdíl od svého hlavního konkurenta, společnosti Bauer Media, se Burda v Česku v segmentu titulů o celebritách nepohybuje. „Kromě pravidelných vztahových a společenských témat, životních příběhů, módních trendů a kosmetických novinek Katka nově přináší informace ze světa našich i zahraničních celebrit,“ říká publisherka Katky Zuzana Diniz.

Cena časopisu (11,99 Kč) se nemění, v platnosti zůstávají i inzertní ceny. Prodaný náklad týdeníku se letos podle dat ABC ČR pohybuje na úrovni 35 tisíc výtisků, což je o cca 15 % méně než v roce 2014.

Televizní přehled zapracovala Katka do svého týdeníku loni v říjnu. Teď se ho rozhodla přesunout do speciálu Katka Křížovky s TV programem, jehož první číslo je rovněž v prodeji.

Katka

Katka_Celebrity

-mav-